Kuriiriposti- ja pakettipalvelut Venäjälle


Kirjeet ja paketit jaamme Pietarissa osoitejakeluna samana arkipäivänä *), Moskovassa seuraavana arkipäivänä *) ja muihin Venäjän kaupunkeihin aina Express-pikajakeluna.

  • Kirjeet, asiakirjat, piirustukset
  • Esitteet, mainospainotuotteet ja -materiaali vaikka suoraan messuosastolle
  • Näytteet, pienet varaosat (ei-kaupalliset tuotteet)*)

Kuriiripostikuljetus lähtee Lappeenrannasta kaikkina arkipäivinä (pois lukien Venäjän ja Suomen juhlapäivät) klo 6.45 Suomen aikaa ja kuriiriposti jaetaan Pietarissa osoitejakeluna samana arkipäivänä ja Moskovan keskustassa osoitejakeluna seuraavana arkipäivänä.

Kirje- ja pakettihinnasto


Paino
(per laatikko)


0-0,5 kg
0,51-1 kg
1,01-2 kg
2,01-5 kg
5,01-10 kg
10,01-15 kg
15,01-20 kg
seur. alkava kg

Pietari
samana arkipäivänä

39 eur
45 eur
55 eur
65 eur
80 eur
100 eur
120 eur
8 eur

Moskova
seur. arkipäivänä

46 eur
55 eur
65 eur
85 eur
120 eur
150 eur
175 eur
10 eur


Kuljetuspalvelumme on aina EXPRESS, ilman lisäveloituksia!

Hinta on Lappeenrannasta/Lappeenrantaan per suunta laatikolta tms.

Kuriiripostikuljetus lähtee Lappeenrannasta kaikkina arkipäivinä (pois lukien Venäjän ja Suomen juhlapäivät) klo 6.45 Suomen aikaa ja kuriiriposti jaetaan Pietarissa osoitejakeluna yritysosoitteisiin samana arkipäivänä ja Moskovan keskustassa seuraavana arkipäivänä.

Paluuposti Suomeen/Lappeenrantaan pääsääntöisesti samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Matkahuolto- ja suoraan bussilta nouto + 20 eur + alv. 24 %.


Lähetysohjeet

Lähetysohjeet Suomesta Venäjälle


Kirjeiden ja pakettien (posti, lehdet, esitteet ja mainospainotuotteet jne., ei-tullattavat ja ei-kaupalliset tuotteet) HH-Kuriirin postilokeron (tai käyntiosoitteen) kautta toimitettavat lähetykset osoitteella:

HH-Kuriiri Oy
PL 44 (Kirjaajankatu 14)
FI-53501 Lappeenranta (FI-53300 Lappeenranta)
Tel. +358 (0)50 416 4050

Kirje- ja dokumenttilähetysten päällyskuoreen tulee HH-Kuriiri Oy:n postilokero-osoite. Päällyskuoren sisälle laitetaan saate sekä perille toimitettava kuori, jonka kuoren päällä on toimitusosoite, kontaktihenkilön nimi ja puhelinnumero.

Paketteihin laitetaan päälle vastaanottajan yhteystiedot sekä saate kiinnitetään paketin kylkeen esim. muovitaskuun.

Saatteessa mainitaan:

1) Lähettäjän ja kontaktihenkilön yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite),
2) Vastaanottajan ja kontaktihenkilön yhteystiedot (osoite ja puhelinnumero),
3) Lähetyksen sisältö ja paino
4) Laskutustiedot mahdollisine viite- ym. tietoineen ja lisätietoa ja toivomuksia lähetyksen toimittamisesta (portti- tai ovikoodin numero, messuosasto jne.)

Näytelähetysten ym. (ei-tullattavat ja ei-kaupalliset tuotteet) mukana tulee edellisten tietojen lisäksi olla Proforma-lasku.


-----express.jpg-----

Aamulla Lappeenrannassa postin kautta saadut lähetykset jaetaan Pietarin keskusta-alueella (kehätien sisäpuolella ja erikseen sovitut osoitteet) pääsääntöisesti samana arkipäivänä ja Moskovaan ja muualle Venäjälle menevät lähetykset lähtevät Pietarista eteenpäin pääsääntöisesti samana arkipäivänä.

Viemme myös Lappeenrannan Matkahuollon kautta saapuneet lähetykset (osoite: Matkahuolto Lappeenranta/HH-Kuriiri Oy, tel. 050 416 4050) pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä Pietariin.Ttarvittaessa noudamme lähetykset myös suoraan linja-autolta Matkahuollon aukioloaikojen (ma-pe klo 7.30-17.30) ulkopuolella. Matkahuolto- ja bussilta noudot lisäveloituksesta.

Yksityishenkilöiden ja muiden ei-yritysosoitteiden postitoimitukset: Suomeen HH-Kuriirin välityksellä toimitettavat ja Pietarissa noudettavat lähetykset voi hoitaa Suomi-Talon vastaanoton kautta sen aukioloaikana.

Kaikista lähetyksistä tulee kuitenkin olla toimituspyyntö ETUKÄTEEN ensin sovittu HH-Kuriirin kanssa esim. sähköpostilla: info@hh-kuriiri.fi


Suomi-Talo
Bolshaja Konjushennaja 8, Pietari
Avoinna arkisin klo 8.00-16.00
www.suomi-talo.fiLähetysohjeet Venäjältä Suomeen ja ulkomaille:


Kirjeiden, dokumenttilähetysten ja paketit (ei-tullattavat, ei-kaupalliset tuotteet ja näytteet ym. sovittava aina erikseen) lähetystilaus tapahtuu HH-Kuriiri Oy:n sähköpostin kautta: info@hh-kuriiri.fi

Pietarista tulevat lähetykset noudetaan HH-Kuriirin toimesta ja Moskovasta ja muualta Venäjältä HH-Kuriirin yhteistyökumppanien toimesta yritysten keskustaosoitteista toimistoaikana. Yhteistyökumppaneiden paikallisyhteystiedot Moskovan ja muiden kaupunkien osalta ilmoitetaan HH-Kuriirilta. Laskutusasiakkaidemme lähetykset voimme laskuttaa Suomesta, mutta yksityishenkilöiden ja ei-laskutusasiakkaiden lähetykset maksetaan etukäteen lähetystä jätettäessä.Lappeenrannasta lähetykset postitetaan eteenpäin Suomen postin toimesta tai muutoin sovitusti lähetysten ehtojen mukaisesti.


Lappeenrannasta lähetykset postitetaan eteenpäin Itellan (Suomen posti) tai DHL:n hinnaston ja ehtojen mukaisesti.

Lähetystilauksen voi tehdä myös HH-Kuriiri Oy:n sähköpostin kautta: info@hh-kuriiri.fi