HH-Kuriiri Oy –

vuonna 1994 perustettu kuriiripostipalveluja ja henkilöliikennettä Venäjälle tarjoava palveluyritys.


Yrityksen juuret ulottuvat kuitenkin jo Neuvostoliiton aikaan, sillä yrityksen perustaja Hannu Hakko sai vuonna 1990 Henkilölinjaliikenneluvan pikkubussille reitillä Lappeenranta – Leningrad - Lappeenranta, jolloin kuriirpostin ja henkilöiden kuljettaminen alkoi. Yritys on alan ensimmäinen Venäjän kuriiripostipalveluja tarjonnut yritys.

HH-Kuriiri Oy:n toiminta perustuu hyvään asiakaspalveluun, nopeuteen, turvallisuuteen ja joustavuuteen sekä Venäjän ja erityisesti Pietarin ja sen lähialueen tuntemukseen. Pietariin asti postijakelu tapahtuu yrityksen omien kuljettajien toimesta ja siitä eteenpäin Moskovaan ja kaikkialle Venäjälle HH-Kuriiri Oy:n monivuotisten ja luotettaviksi todettujen yhteistyökumppaneiden kanssa.

Vuonna 2013 tapahtuneen yrityksen omistajavaihdoksen jälkeen ja uuden toimitusjohtaja Jukka Jyrkisen myötä on HH-Kuriiri Oy:n palvelukonseptia laajennettu myös Venäjän matkapalveluihin. Kuriiriposti- ja henkilöliikennepalvelujen lisäksi yritys tarjoaa myös Venäjän matkapalveluja eli hotellivarauksia, matkaohjelmia, ooppera-, museo ja urheilutapahtumalippuja, opastuksia sekä Venäjän viisumipalveluja tytäryhtiö Itämatkat Oy:n kautta.

Ota asiantuntemuksemme käyttöösi!

saimaaexpress.jpg


GROUP OF SAIMAA EXPRESS